Mezinárodní ruské konzervativní fórum v Petrohradě 2015

Neonacisti, fašisti a bývalí teroristi, tohle se sjelo v Petrohradu na tzv "Mezinárodním ruském konzervativním fóru". Jak říkají organizátoři je to ve světové historii první Fórum nacionálně orientovaných sil Evropy a Ruska. Organizátoři na svojí titulní stránce citují Putina (jako správní nacisti svého Vůdce) a jeho vystoupení z Valdaje "Náš postup vpřed není možný bez duchovního, kulturního a národního sebeurčení..." atd. Je taky symbolické že hlava celého neonacistického sjezdu je bývalý člen Komunistické strany Ruska a bývalý spolupředseda petrohradského občanského hnutí "Právo na zbraně" Jurij Ljubomirskij.

Někteří z účastníků...

Strana Švédů ( Svenskarnas parti ) 

neonacistická strana,dříve Národně socialistická fronta, jejich kandidáti do švédského parlamentu byli souzeni za krádeže, nedovolené ozbrojování a zločinů z nenávisti. Dlužno dodat že jeden z jejich bývalých členů bojuje na Ukrajině v řadách batalionu Azov, což Rusové neustále ve své propagandě opakují ovšem že se slézají přímo v Rusku už problém není.

Španělská "Národně-demokratická strana" ( Democracia Nacional )

neonacistická organizace s ultra konzervativní antikomunistickou ideologií. Při pořizování záběrů s jejich uzavřeného koncertu účastníci vykřikovali "Heil Hitler", "Sieg Heil" a "Duce". Španělský soud uznal že tato organizace je nacistická.

Dánská strana ( Danskernes Parti )

ultrapravá organizace vycházející přímo z neonacistického "Národně-socialistického hnutí Dánska"

Národně-demokratická strana Německa ( NDP ) 

jedna z jejich hlavních myšlenek je revanšismus, chtějí Německo v hranicích z r.1937 a taky návrat Kaliningradské oblasti. Dvakrát už stáli i soudu kde byl požadavek na jejich zákaz. Poprvní se ukázalo že naprostá většina jejich členů jsou bývalí členové tajných služeb-Stasi, navázanost na Rusko a taky komunistickou ideologii jako druhou stranu téže mince je žřetelná. Podruhé když její minimálně sympatizanti byli obvinění z vražd mejméně 8 lidí.

Italská "Nová síla" ( Forza Nuova ) 

Sám zakladatel Roberto Fiore se označuje za fašistu. Taky se označuje za ideologa celoevropského hnutí "Třetí cesta", bojují proti komunismu a kapitalismu. Sám byl vyšetřován v souvislosti s teroristickým útokem na Boloňském nádraží (85 mrtvých) . Soud objasnil že Fiore byl člen neofašistické organizace "Revoluční ozbrojené buňky" a uznal ho vinným a on se 20 let skrýval v Londýně.

Ostatní účastníci: 


  • "Britská jednota" ( British unity ), 
  • bulharská "Ataka", velmi známá nacionalistická strana, 
  • italská "Liga Lombardie ( Lega Lombarda ), 
  • "Euro-Rus" organizace která touží po Rusku od Giblartaru po Vladivostok, 
  • řecký "Zlatý Úsvit" - ultrapravá, neofašistická strana. 

Cíl této 1.neonacistické internacionály se nijak a ničím netají - Je to najít další spojence pro ruský režim, kteří budou bránit tradiční hodnoty, podporovat zájmy Ruska a bojovat za zrušení sankcí. Přitom další ultrapravé či levé strany jako maďarský Jobbik, francouzská Národní Fronta, španělské Podemos, řecká Syriza, česká KSČM a další už dávno s pomocí dolarů z Kremlu na rozdělení Evropské unie a podkopání našich hodnot dávno ve prospěch Moskvy pracují. Všechno to nejsou jen proruské strany ale hlavně jsou protisystémové a o to jsou nebezpečnější. K celé akci ještě přidám pár odkazů, ne pro fanatické zastánce Moskvy a ty co vidí za každým rohem ukrajinskýho fašistu ale pro ty co si nebezpečí co pro nás režim který na svém území pořádá neonacistické sjednocující sjezdy národních socialistů ( nacistů a fašistů, vím, většině kremelských pochlebovačů ani nedochází že jsou dva rozdílné pojmy ) za účasti komunistů, pořádá, kteří si toto nebezpečí uvědomují.

Text převzat od twitter účtu Roman M - @Fbeyeee

Dovětek autora blogu:

Jen pro formu - Putin a ruská diplomacie v čele v Lavrovem poslední rok opakují, že na Ukrajině vládnou banderovci, fašisti. Ale v Petrohradě (dříve Leningrad) je uspořádána mezinárodní konference s podporou Kremlu, kde se sjedou fašistické strany z celé Evropy.

Opravdu nemá cenu to víc komentovat...

Další komentáře:

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moštárna Kostelec na Hané - provozní doba

Přečtení ZFO (obálka datové zprávy) na linuxu

Chci web/aplikaci Podací lístek od České pošty